De trainers, docenten en begeleiders van Kick2Move

Bij Kick2Move werken wij met gediplomeerde en ervaren trainers. Maak hier kennis met hen:

Ehsan Momenzadah

Ehsan Momenzadah

Directeur KickSports en Kick2move Docent trainer fysieke en mentale weerbaarheid

Ehsan Momenzadah heeft jaren lang op professioneel niveau gekickbokst en was K1 talent kampioen in het jaar 2006. Naast zijn kickbokscarrière heeft hij verschillende sportstudies gevolgd zoals het CIOS en de ALO.
Momenteel is Ehsan als opleider bij de ALO in Groningen werkzaam en geeft hij lichamelijke opvoeding op het voortgezet onderwijs. Ehsan ziet sport als middel om verschillende fysieke en mentale doelen afhankelijk van de persoonlijke wensen te bewerkstelligen.
Ehsan vindt kickboksen een zeer geschikte sport voor verschillende doelgroepen. “Kickboksen is een sport die je uitdaagt op zowel fysiek als mentaal gebied. Het is een prachtige sport als je het op de juiste wijze aanbiedt.”
Doordat Ehsan Momenzadah onderwijservaring combineert met het trainerschap worden de lessen op een pedagogische en verantwoorde wijze aangeboden. Dit zorgt voor een leuke sfeer en een omgeving waar leren kickboksen en vooruitgang boeken mogelijk wordt gemaakt.
Josiana Vermaning

Josiana Vermaning

Orthopedagoge

EMijn naam is Josiana Vermaning en ik ben 31 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend Mark, zoontje Just en labrador Jules in het mooie Joure, waar ik geboren en getogen ben.
In 2009 ben ik Pedagogische Wetenschappen gaan studeren aan de Rijksuniversiteit in Groningen, waar ik in 2013 afstudeerde met een Master Orthopedagogiek met de specialisatie leer- en gedragsproblemen. Na mijn basisaantekening diagnostiek en werkervaringen in dienstverband op te hebben gedaan, ben ik in 2017 gestart met mijn eigen bedrijf: Jungo Care.
Met Jungo Care probeer ik zorg vol oprechte verbinding en onverdeelde aandacht na te streven, iets waar in mijn ogen een grote behoefte aan is in de huidige (drukke) tijdsgeest. Naast dat wij vanuit Jungo Care weekenden voor kinderen met complexe zorgvragen organiseren, werk ik als POH-GGZ-jeugd voor de huisartsenpraktijken van Joure en Oudehaske.
Ehsan ken ik al geruime tijd, via zijn vrouw die ook in de zorgwereld werkt. Het initiatief van KICKSPORTS omvat mijns inziens een gouden formule. Door ervaringen in theorie en praktijk weet ik dat juist de invalshoek van KICKSPORTS, de manier is om in stagnerende situaties mooie positieve ontwikkelingen te realiseren. De combinatie van sporten, bewegen, toppers van coaches en specialistische zorg op maat doet iets magisch! Dat gaf mij de KICK2Move om mij aan KICKSPORTS te verbinden als orthopedagoog/gedragswetenschapper. Een functie en een bedrijf waar ik trots op ben!
Robin Kamstra

Robin Kamstra

Docent trainer fysieke en mentale weerbaarheid

Robin is 28 jaar oud (2022) en woont in Leeuwarden. Na verschillende opleidingen te hebben gevolgd (CIOS en ALO) is hij al meer dan 8 jaar actief in de fitness wereld en sinds 2021 actief bij Kick-Sports. Hier verzorgt hij 1 op 1 trainingen en groepslessen zoals Crosskick en KickFit.
Naast krachttraining is hij ook nog actief als voetballer.
Dewi Verseput

Dewi Verseput

Docent trainer fysieke en mentale weerbaarheid

Dewi is sinds 2019 trainer bij Kick Sports. Hij verzorgt daar de trainingen: kickboksen voor kinderen, kickfit, Crosskick en Jumping fitness. 
Dewi heeft recent zijn bachelor studie op de academie voor lichamelijke opvoeding (ALO) afgerond. En daarnaast heeft hij veel ervaring met fitness en 1 op 1 trainingen. Ook heeft Dewi een prachtige volleybal carrière achter de rug, heeft namelijk 7 jaar lang eredivisie gespeeld.
Dr. Remo Mombarg

Dr. Remo Mombarg

Lector Bewegingsonderwijs en Jeugdsport

Remo Mombarg is lector Bewegingsonderwijs en Jeugdsport aan het Instituut voor Sportstudies van de Hanzehogeschool, lectoraat sportwetenschappen. Remo heeft tevens een aanstelling bij de Rijksuniversiteit Groningen (RuG), afdeling Orthopedagogiek. Binnen het lectoraat Sportwetenschap houdt hij zich bezig met jeugdsport en bewegingsonderwijs. Hierbij worden studenten van de afdelingen orthopedagogiek en bewegingswetenschappen van de RuG en Academie voor Lichamelijke Opvoeding ingezet om onderzoek te doen naar effectieve (beweeg)interventies om kinderen deel te laten nemen aan de huidige en toekomstige sportmaatschappij. Hierbij wordt ook gekeken naar de relatie met overige leerprestaties. Daarnaast is hij coördinator van de kenniswerkplaats bewegingsonderwijs en motorisch leren. In 1990 studeerde Remo af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Daarna rondde hij zijn studie orthopedagogiek af aan de Rijksuniversiteit van Groningen (1994) en is vervolgens opgeleid tot Gezondheidszorg Psycholoog (2005). In 2007 is hij gepromoveerd aan de afdeling orthopedagogiek met als titel: ‘Hulp op Maat voor leerlingen met leerproblemen in het leerwegondersteunend onderwijs’. De onderzoeksinteresses van Remo zijn motorisch leren van kinderen met en zonder beperking, het effect van bewegingsinterventie op lichamelijke fitheid, fysieke activiteiten, sportdeelname en cognitief functioneren van kinderen in het (speciaal) onderwijs. Daarnaast is Remo landelijk-opleider voor Motorische remedial teachers en als GZ-psycholoog, opleider voor het gebruik van motorische testen (M-ABC & BOT, Pearson). Hij publiceerde tot op heden meer dan 50 vakpublicaties, artikelen en boekhoofdstukken. Daarnaast houdt hij lezingen en geeft hij workshops over het bewegingsonderwijs en de jeugdsport in binnen- en buitenland.
Stephen Drent

Stephen Drent

Docent trainer fysieke en mentale weerbaarheid

Sinds 2021 trainer bij Kick Sports. Kickfit, crosskick, jumping fitness en 1 op 1 zijn de trainingen die hij verzorgt.
Stèphen is naast trainer bij Kick Sports ook actief als AVO docent op het praktijkonderwijs. Naast zijn bachelor als docent lichamelijke opvoeding heeft Stèphen ook zijn fitness A en fitness B papieren. Door zijn ervaring als docent te koppelen aan de 1 op 1 lessen geeft Stèphen op een pedagogische wijze les.